Od ponoći skuplji benzin u Crnoj Gori

Bez autora
Aug 13 2012

Od sjutra, 14. avgusta u Crnoj Gori će se eurosuper prodavati po većim cijenama, za šest odnosno sedam centi. U proteklih 15 dana cijene naftnih derivata su nastavile sa daljim rastom što je uslovilo obavezu formiranja novih maloprodajnih cijena naftnih derivata, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivate. Litar eurosupera BMB 98 biće skuplji šest centi iI koštaće 1,48 eura, a litar BMB 95 biće skuplji sedam centi i koštaće 1,45 eura. Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da će cijene eurodizela ostati nepromijenjene u ovom obračunskom periodu. Litar eurodizela i dalje će koštati 1,33 eura, eurodizela koji se koristi za komercijalne svrhe 1,11 eura. I cijene lož ulja se neće mijenjati, tako će litar i dalje koštati 1,28 eura, a litar lož ulja za grijanje će se prodavati po dosadašnjoj cijeni od 1,01 euro.

Od ponoći skuplji benzin u Crnoj GoriOd sjutra, 14. avgusta u Crnoj Gori će se eurosuper prodavati po većim cijenama, za šest odnosno sedam centi, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

"U proteklih 15 dana cijene naftnih derivata su nastavile sa daljim rastom što je uslovilo obavezu formiranja novih maloprodajnih cijena naftnih derivata, saglasno Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivate", objašnjeno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurosupera BMB 98 biće skuplji šest centi iI koštaće 1,48 eura, a litar BMB 95 biće skuplji sedam centi i koštaće 1,45 eura.

Iz Ministarstva ekonomije je saopšteno da će cijene eurodizela ostati nepromijenjene u ovom obračunskom periodu.

Litar eurodizela i dalje će koštati 1,33 eura, eurodizela koji se koristi za komercijalne svrhe 1,11 eura.

I cijene lož ulja se neće mijenjati, tako će litar i dalje koštati 1,28 eura, a litar lož ulja za grijanje će se prodavati po dosadašnjoj cijeni od 1,01 euro.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik